6 Nisan 2011 Çarşamba

Selam millet !

Ne alaka bilmiyorum ama koyuyorum :)
        
Uzun zamandır yazamıyorum. Yazmak istemediğimden yada yazacak birşey bulamadığımdan değil.. Gerçekten..
Sadece sınavın verdiği bir şok hissi beni yapmayı sevdiğim herşeyden kopardı. Ayy çokmu kötü geçti..? hayır canım onuda nerden çıkardınız :) yazıma kötü geçmiş bir vaziyette başlamış olsam da gayet normal geçti şükürler olsun.. Önümde yine bir sınav var tam anlamıyla boşlamadım derslerimi ama yinede eskisi gibi verimli çlaışmıyorum son haftalarda.. Buda benim hediyem bırakında keyfini çıkarayım..

            Yani dediğim gibi normal geçti ama nedense yazamadım.. Birşey beni hep geriye attı. Hatta bugünde geriye attı ama yeter artık sevenlerime ve sevdiklerime kavuşmalıyım dedim.. Sınav sonuçlarını heycanla bekliyorum her ne kadar sınavla ilgili dedikodular çıksada. Ee buraya yazdığıma göre diğer boşladığım güzel işlerimi yapıp mayısın başına kadar dersleri biraz sallarım..

       Evet bu konuda gayet ciddiyim. Kimse kusura kalmasın senden beklemezdim yada sende mi brütüs ( nasıl yazıldığna dair en ufak bir fikrim yok.. bu kadar da doğalım :) )  klasiklerine girmeyin.. O kadar çalıştım didindim bırakında biraz dersleri boşlayım..

         Neyse bu kadar yazı yeter.. Normal durumdayım kısacası.. Bu kadar uzatmaya ne gerek varsa ..ama sizleri özlemişim.. Biliyorum sizde beni ....:.d.d.d  (şaka - kendini beyenmiş biri sanmayın - harbiden şaka )) !!!

Öpüyorummmmmm !

4 yorum:

  1. ahh cnaım bende yazı yazmanı bekliyodum kaç zamandır.. Tekrar hoşgeldinn . bu arada sınavının normal seviyede geçmesine çook sevindim darısı benim diğerleirnin başına

    YanıtlaSil
  2. hoşbulduk canım.. evet ben atlattım şimdilik darısı sizin başınıza :))

    YanıtlaSil
  3. melanie gelmişşş.. çok sevindim normal geçemsinee :D:D

    YanıtlaSil
  4. evet tatlım teşekkür ederim :d

    YanıtlaSil