14 Mart 2011 Pazartesi

Neler Yaptım Neler!!!

       Dün akşam neler yaptım neler..Aslında akşam demeyim dün neler yaptım neler diyim.. Gerçekten çok eğlendim.Tabi her zaman ki gibi tek başıma asosyal bir şekilde ama mutlu * * *




* Sabah kalktım. Bayağı geç kalktığım için yani aslında anne ve babama göre bayağı geç kalktığım için kahvaltıyı tek beşıma yapmak zorundaydım ama hiç sorun değil. Kendime süper karışık tost yapıp çayla bir güzel yedim.

* Sonra mutfaktan çıkmadan ilerleyen saatlerde yemek için güzel bir tatlı koydum fırına..Asosyalim ama yemek ve tatlıyı iyi beceririm .d.d.d

* Sonra gittim odamı topladım önce. Daha sonra ne yapsam diye işöyle bir düşündüm.

* Hemen aklıma fotoğraf çekmek geldi aldım elime bizim dijitali odamda balkonda evin her yerinde güzel yerler detaylar bulup çektim bu en az 2 saatimi aldı zaten.

* Yorulduğumu hissettim pişmiş olan tatlıyı çıkarıp annemlere ikram ettim bende kendime üç dilim falan aldım kolayla birlikte açtım bir film seyrettim.

* Daha sonra iki şiir yazdım ve romanımı devam ettirdim azcık..Ve ardından bir saat kitap okudum.

* Sonra yeni müzikler keşfettim internette. Yeni siteler falan..

*Biraz burda dolaştım.

* Bunları yapmama rağmen saat hala 5'ti .Canım sıkıldı. Odamı değiştirdim. Benim mobilyalar çok hafif olduğu için kolaylıkla değiştirdim. sadece gardolab biraz ağırdı korktum babamı çağırdım hallediverdi sağolsun ortak. Bir süre bununla uğraştım sonra oturup ortaya çıkardığım güzelliği izledim :d

* Sonra annemlerin yanında oturuyodum annemde elişi örüyodu gel sanada başlayım bir tane dedi. ben biey diyemeden elime bir lif verdim. saat 9'a kadar lif ördüm annemlerin yanında. Hemde çok güzel hareketleri seyrettim. Yeni gelenleri hiç beyenmedim açıkcası sadece skilerin yaptığı şakalara güldüm o kadar. 

* Lif bitti. Süper oldu. Böyle de övünürüm işte. Neyse. Sarmadı annemlerin yanı. Odaya gittim bir film daha izledim. 

* Tekrar yatakta kitap okuyodum ki filmlerdeki gibi kitap üstümde uyuyakalmışım ağzım bir karış açık... Gecenin bir yarısı uyandım dğeiştirdim üstümü geri tatın yatağa..

        Gerçekten de dopdolu bir gün oldu benim için. Eğlendim. Öğrendim. İyi oldu güzel oldu süper oldu. Hadi bugünlükte bu kadar dostlar. Bu arada bu saatte yazıyor olmamı merak etmiş olanlar varsa açıklayım. Normalde ben sabah 8'de gidip akşam 5 gibi gelen bri öğrenciyim. 
       Ama bugün okulu kırdım. Hemde çaktırmadan kırdım. Asosyalim masosyalim ama okuluda çok rahat kırar annemlerede acımadan yalan söylerim.
      Sabah onlarda benimle birlikte kalktılar. Erkenden gebze'ye gittiler. Benim amcamlar Gebze'de oturuyor. Yemgem biraz rahatsızmış.Hatta bugün orda kalabilirler. Bende bu durumdan faydalanıp utanmadan yalanla gidiyorum  diyip gitmedim. 
      Ama bütün gün internette dolaşcak biri değilim.Sadece biraz film izliycem . Çok az ders çalışcam sonrada Tv falan izlerim. Yeterki okula gitmeyim işte....
      Bugün gece evde yalnız olursam çaktırmayın boku yerim haa!! Korkuyom olum napayım ****

Hadi ben kaçtım bbby  .d.d.d

Ps: odamı 5.kez değiştirişim bu senenin başından beri.....d.d.d.d

Good Bye!

6 yorum:

  1. oo bayağı şey yapmışsın cidden ama en çokta okulu kırma olayına güldüm ve sevindim keşke bende krıabilsemmbenim ana hergün evde maşallah kısam ancak soskalarda yada arkadaşlarda olurum..!

    YanıtlaSil
  2. Evet..! ve bu arada senin adına üzüldüm :s

    YanıtlaSil
  3. dopdolu bir gün Melanie için ***

    YanıtlaSil
  4. Okulu kırdığına sevindim. İçimdeki heyecan hala ölmemiş. Bizde kaçabilsek keşkem. Devamsızlık tavan yaptı. Mayıs ayına kadar adım atamam. Çok bahsızım ben ya. Bu arada Çok güzel hareketler bunlardaki yeni oyuncuları bende sevmedim. Eskiler daha güzeldi. Ustalaşmıştı. Bunlar çok çaylak ve sahneye yakışmıyolar ayrıca bunları yazana kadar canım çıktı. Uykumda geldi. İyi geceler :D

    YanıtlaSil
  5. LuCi: evet*

    akatriel : bende.. evet ölmedi zaten canım sizde iyice salak ettiniz beni :ddd sadece asosyalim .d.d.d yazmasaydın keşke ... hadi sana da iyi geceler gerçi bunu yazdığım saat hayli erken ama olsun ve çgh konusunda sana katılıyorum ...!

    YanıtlaSil
  6. Hi you!
    What a lovely blog you have here!
    Lots of nice inspiration! Thanks for sharing!

    Wanna be followers? Let me know!

    Love from Stockholm.. xoxo

    YanıtlaSil