6 Mart 2011 Pazar

Yeni bahar Çok yakında !!!

   Bloga girerken sadece yorumlara bakacaktım. Ama Sevgili Deep'in bahara az kaldı sözü ^^ kazanabilirsem çok yakında yepyeni bir yaşantım olacağını farkettirdi^^ ve yazmaya karar verdim.



   Ben asosyal kız Melanie .. dediğim gibi kazanabilirsem ki güveniyorum kendime ilkbahar ve yazdan sonra yani eylül de üniversite yaşamına atılıyorum.. yani kısaca yepyeni güzel bir yaşama..
   Bu asosyalliği kırmaya çalışacağım..Yani üniversitede güzel arkadaşlıklar edineceğim.Sonuçta lise değil. boş boş geçmez.. Demiştim ya bir kere denedim tam bir fiyaskoydu diye yine deneyeceğim ama okulda değil biz her yaz yazlığa gideriz..Ve yazlıkta hep farklı insanlar görürüm..Çoğu benim yaşımda. Bu yaz onlarla arkadaşlık kuracağım..
    Gerçekten eğlenceli olacağa benziyor!!
    Eğer bir aksilik olmaz ve ölmezde yazın burda olursam dakikası dakikasına anlatmaya çalışırım maceralarımı..Açılın millet yeni sosyal olmaya çalışan melanie geliyorrrr!
    Neyse fazla kaptırmayım kendimi , konuyuda saptırmayım..Dedim üniversiteyi kazandığım an hayal edemeyeceğim kadar değişecek yaşamım.Bir kere başarabilirsem arkadaşım olacak..Yeni hocalar.Ve daha çok özgürlük..Ve ailemden uzak kendi ayaklarım üzerinde..
    Sosyalliğimi ilerletsemde istediğim kadar asosyallik...İstediğim kadar ben!! Gerçekten hayali bile çok güzel.. Allah'ım sen şu sevgili asosyal kuluna yardım et !!
     Evet millet benim için oturuyosunuz ve güzel güzel dua ediyosunuz^^ diyorum
Ve sanırım sizde işim gücüm yokta senin hayallerine mi dua edeyim ^^ diyosunuz..Ama zor durumdayım canlarım!!!!
     Hadi bakalım yeni ufuklara

Deep :) yeniden uyanmamı ve süper bir hayal kurmamı sağladığın için çok TŞKKK !!!

^^

11 yorum:

  1. senin adına çok sevindim inşallah kazanırsın üniversiteyi canım!! ayrıca bence sen asosyalliği çoktan aştın.. hepimiz için geçerli bu bu blogları bizi eğlendiriyo!! dimi?

    YanıtlaSil
  2. Seni geçtim ben bile teşekkür ederim vallaha deep'e. Böyle güzel güzel yazmanı ve böyle umutlanmanı sağladığı için :) Hep derim ancak şuan içinde bulunduğumuz anı yaşayabiliriz diye. Gerçekten de öyle Melanie'cim, bugün asosyal görünen hayatın, üniversiteyle birlikte ve senin ufak çabalarınla değişecek:) (Nerden mi biliyorum, ben de üniversiteye daha bu sene geldim:D )

    "Sosyalliğimi ilerletsem de istediğim kadar asosyallik..." Bu cümleni çok sevdim. Çünkü önemli olan hiç asosyal olmamak değil, sınırlarını kendin belirleyebilmek. Ve senin bunu da yapabileceğine inanıyorum. Şimdiden iyi şanslar blog arkadaşımmm :)

    YanıtlaSil
  3. Ne çok konuştum ama :D kusura bakma lütfen ama eklemeyi unutmuşum, söz konusu dua bile olsa bencilliğe karşıyım o yüzden dualarım seninle (:

    YanıtlaSil
  4. EvA : canım teşekür ederim açıkcası ilerlediğimi bende düşünüyorum ama hala istediğim noktada değilim zaten dediğim gibi çok uğraşmıyorum takmıyorum yani!! * Ve evet gerçekten çok eğlendiriyor .d.d.d.d

    b3ngü: çok teşekkür ederim hem benim hakkımdaki düşüncelerin hem yorumların hemde verdiğin öğütler için ... ayrıca çok konuşmuyorsun istediğin kadar yorum yapabilmek senin hakkın duaların için ayrıca çok çok teşekkür ederim... blog arkadaşımm! .d

    YanıtlaSil
  5. evet melanie-cim herkes için öyle sanırım çünkü benim içinde Yepyeni bir bahar çok yakında
    Biliyosun***

    YanıtlaSil
  6. O zaman hepsi içinde ayrı ayrı çok çok rica ederim :))
    "Umarım çok konuşmuyorsun" dediğine pişman olmazsın :P :D

    YanıtlaSil
  7. LuCi: evet biliyorum ve bence sen yeni bir baharı benden daha çok hakediyorsun..

    b3ngü: ne demek!! bakarız (şaka şaka) :))

    YanıtlaSil
  8. ne güzel bi yazı bu.

    inan evet kesinlikle eylülden sonra istediğin daha bağımsız hayat için sana dua edeceğim, dileklerde bulunacağım ve olumlu mesaj göndereceğim.

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkür ederim

    ve duaların içinde çokk teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  10. Üniversite genci Melanie ha ? Sevdim bunu :))
    Dualarım seninle Melanie. :)

    YanıtlaSil